Livrare

Modalitati de livrare

Produsele realizate de echipa BLINK STUDIO SRL sunt ridicate personal de catre clinti din sediul firmei, nefiind necesara livrarea la adresa printr-un curier. Clientul poate vedea si analiza produsele pe loc, iar in cazul unui refuz poate comunica direct acest lucru angajatului de serviciu. In cazul serviciilor prestate de BLINK SUDIO SRL, acestea nu pot fi returnate.

BLINK STUDIO SRL este o agenție românească de publicitate care activează în principal în Timișoara și județul Timiș. În ofertă, se regăsesc următoarele servicii și produse publicitare: print de mici și mari dimensiuni, obiecte promoționale, personalizări echipamente și uniforme de lucru, panouri publicitare (construcție și închiriere), colantări auto sau vitrine magazine, campanii media, casete luminoase, reclame standard, bannere, litere volumetrice, totemuri, grafică.

TIPOGRAFIE DIGITALĂ
Servicii profesionale de tipar digital, rapid și cu un bun raport calitate/preț, pentru: cărți de vizită, flyere, broșuri, pliante, afișe, cataloage și multe altele. Suportul de hârtie se va alege în funcție de produsul dorit.
GRAFICĂ & BRANDING
Începând de la conceptele care definesc brandul, creăm logo vectorial si dezvoltăm manualul de identitate vizuală. Oferim servicii de grafică precum: concepere logo, design cărți de vizită, design mape de prezentare, flyere, pliante, broșuri, cataloage, bannere stradale.
PUBLICITATE OUTDOOR
Este cel mai vizibil mod de reclamă, transmite un mesaj de brand la scară mare către un public foarte larg. Proiectarea și confecționarea unui panou publicitar outdoor, unei casete luminoase sau a unui mesh reprezintă punctele forte ale echipei noastre.

 

Deschide conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te pot ajuta?