Despre noi

Ce știm să facem?

Publicitate INDOOR și OUTDOOR

BLINK STUDIO ADVERTISING este o agenție românească de publicitate care activează în principal în Timișoara și județul Timiș. În ofertă, se regăsesc următoarele servicii și produse publicitare: print de mici și mari dimeniuni, obiecte promoționale, personalizări echipamente și uniforme de lucru, panouri publicitare (construcție și închiriere), colantări auto sau vitrine magazine, campanii media, casete luminoase, reclame standard, bannere, litere volumetrice, totemuri, grafică.

TIPOGRAFIE DIGITALĂ

La Blink Studio Advertising vei primi servicii profesionale de tipar digital, rapid și cu un bun raport calitate/preț, pentru: cărți de vizită, flyere, broșuri, pliante, afișe, cataloage și multe altele. Suportul de hârtie se va alege în funcție de produsul dorit.

GRAFICĂ & BRANDING

Începând de la conceptele care definesc brandul, creăm logo vectorial si dezvoltăm manualul de identitate vizuală. Oferim servicii de grafică precum: concepere logo, design cărți de vizită, design mape de prezentare, flyere, pliante, broșuri, cataloage, bannere stradale.

PUBLICITATE OUTDOOR

Este cel mai vizibil mod de reclamă, transmite un mesaj de brand la scară mare către un public foarte larg. Proiectarea și confecționarea unui panou publicitar outdoor, unei casete luminoase sau a unui mesh reprezintă punctele forte ale echipei noastre.

Deschide conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te pot ajuta?